Cursus & Workshop

De cursussen en workshops vinden plaats in ons atelier gelegen in Stein, Kelderstraat 5.

Groepjes vanaf 3 personen kunnen bij KeramieKado en Zo terecht voor een workshop keramiek. Datum en tijdstip in overleg.
Ben je alleen of met 2 personen, dan plannen we een mogelijkheid tijdens een van onze cursussen.

Tevens is het mogelijk (bij voldoende deelname) dat wij een workshop op locatie verzorgen.

DSC04277Workshop:

Een workshop bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur. De eerste keer gaat u iets van klei maken. Van te voren bespreken we wat er mogelijk is. De gemaakte kunstwerken worden na het drogen( ± 2 weken) in de keramiekoven gebakken en dan komt u voor de tweede keer om te glazuren. Daarna wordt alles weer gebakken en kunnen de kunstwerken worden opgehaald.
De prijs voor deze workshop is circa 70 euro (afhankelijk van wat er gemaakt wordt).

 

RAKU:

Tweedelige Raku workshop. Deel 1 is hetzelfde als bij bovenstaande workshop. Tijdens deel 2 gaan we de werkstukken glazuren en buiten bakken in een gasgestookte oven. Dit proces is altijd weer bijzonder om te zien. De resultaten zijn verrassend en kunnen na afloop mee naar huis.
We maken er een gezellige avond van met hapjes en drankjes. We stoken onder afdak, dus ook met regen kan het gewoon doorgaan.
De prijs voor deze workshop is 80 euro.DSC04316

DSC04030Cursus Keramiek:

Bij KeramieKado en Zo heeft u de mogelijkheid om op een ongedwongen, gezellige manier bezig te zijn met het maken van keramiek. Wij bieden een cursus van 5 lessen van elk 2,5 uur. U bepaalt zelf wat u maakt en werkt op eigen niveau. Heeft u na deze 5 lessen de smaak te pakken, dan kunt u gewoon weer opnieuw 5 lessen bijboeken. De lessen lopen continue door, dus er kan op iedere gewenste datum gestart worden (mits er plaats is). Mocht u een keer niet kunnen komen is dat geen probleem, dan schuift de les gewoon een week of langer door, als de lessen maar binnen 3 maanden besteed worden. 

De cursussen zijn op vrijdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur en op dinsdag- en woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. De groepjes bestaan uit minimaal 3 en maximaal 8 personen. Tijdens de cursus wordt uiteraard voor koffie/thee gezorgd.

De prijs voor 5 lessen is € 90,00 inclusief het bakken in de keramiekoven. Voor de klei en glazuur betaalt u apart.

Neem contact met ons op

Kelderstraat 5
6171 GA  STEIN, Limburg

06 - 10 52 12 38 | 06 - 23 30 15 35

info@keramiekadoenzo.nl

facebook